TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Atlas anatomii przeżuwaczy autor: Ashdown Raymond R., Done Stanley H.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Atlas anatomii przeżuwaczy

(oryginalnie: Color atlas of veterinary anatomy. Volume I, the ruminants)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Urban & Partner
ISBN: 978-83-7609-267-6
Tłumaczenie: Adamski Maciej, Chrószcz Aleksander, Dudek Agnieszka
Format: 26.0x30.0cm
Liczba stron: 264
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
99,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

W Atlasie anatomii przeżuwaczy przedstawiono najważniejsze zagadnienia z zakresu anatomii topograficznej bydła i kóz. Omówiono w nim kolejno: budowę anatomiczną głowy, szyi, kończyny piersiowej, klatki piersiowej, brzucha, kończyny miednicznej, części dalszych kończyn, miednicy oraz pochodnych powłoki wspólnej. Dodatkową wartością tej publikacji są umieszczone na początku każdego rozdziału informacje kliniczne, związane z omawianą okolicą anatomiczną, a także liczne zdjęcia radiologiczne głowy i kończyn. Zastosowane terminy polskie i łacińskie zostały ujednolicone zgodnie z Weterynaryjnym Mianownictwem Anatomicznym. Niniejsza książka jest przeznaczona dla studentów medycyny weterynaryjnej oraz praktykujących lekarzy weterynarii.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia internetowa Daniel.net.pl akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier