TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
 

DOSTAWA BEZ KOSZTÓW

Wszystkie książki można zamawiać
bez kosztów wysyłki,
z odbiorem własnym

w Gorzowie w księgarni przy ul.Bolesława Chrobrego 9 lub w Panoramie (Górczyńska 23).

UWAGA!

Czas realizacji ok. 2-5 dni.

Ceny i oferta księgarni internetowej nie pokrywają się z ofertą w księgarni stacjonarnej.

 

Lista tytułów z wydawnictwa "WSiP"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 568 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > następna >>
Barwy epok 2 Podręcznik Kultura i literatura, Bobiński Witold
Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik, Niedzielski Eugeniusz, Łapińska Anna

Nowe wydanie drugiej części podręcznika uwzględnia opinie, uwagi i życzenia nauczycieli. W treści podręcznika dodano: ... więcej

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum rolniczego, ogrodniczego, technologii żywności, żywienia i gospodarstwa domowego ... więcej

Tropiciele Roczne przygotowanie przedszolne Liczę, Kręcisz Danuta, Walczak-Sarao Małgorzata
Bliżej fizyki 3 zeszyt ćwiczeń, Biesiedna Barbara, Sadowska Jolanta

Dodatkowy zeszyt, który skutecznie przygotuje starszaków do nauki liczenia. Liczę to jeden z zeszytów uzupełniających ... więcej

Zeszyt ćwiczeń został podzielony na 4 rozdziały: Prąd elektryczny, Elektromagnetyzm, Fale elektromagnetyczne, Fizyka na co dzień. ... więcej

Ciekawa fizyka 3 Dziennik badawczy, Poznańska Jadwiga, Rowińska Maria, Zając Elżbieta
Odkrywamy świat 3 Zeszyt ćwiczeń, Więckowski Marek, Zieliński Krzysztof, Rodowald Olaf

Dziennik badawczy stanowi integralną część zestawu edukacyjnego „Ciekawa fizyka” do klasy 3 gimnazjum. Rozbudza zainteresowanie ... więcej

Zeszyt ćwiczeń Odkrywamy świat, część 3 zawiera zadania z zakresu geografii regionalnej świata. Zadania odnoszą ... więcej

Rezerwacja usług hotelarskich Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa, Drogoń Witold
Funkcjonowanie przedsiębiorstw Podstawy prawa 1 Podręcznik, Ablewicz Joanna

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług ... więcej

Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.35 (Organizacja działalności ... więcej

Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, Kmiołek Anna
Testy i zadania praktyczne Egzamin zawodowy Technik mechanik, Łuszczak Marek

Podręcznik do nauki: przygotowywania oferty usług gastronomicznych, planowania działań związanych z promocją ... więcej

Zakres: kwalifikacja M.17 (Montaż i obsługa maszyn i urządzeń) Podręcznik do nauki: przygotowania się do części ... więcej

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > następna >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia internetowa Daniel.net.pl akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier